Start SOON

Heb jij een sociaal ondernemersidee? Of wil je meer weten over sociaal ondernemen?

Heb je een sociaal ondernemersidee? Of wil je meer weten over sociaal ondernemen? Schrijf je nu in voor Start SOON …

Loop je in deze snel veranderende tijden al een poos rond met een (vernieuwend) sociaal projectidee? Maar ben je er om diverse redenen nog niet mee aan de slag gegaan? Of ben je uitgekeken op je huidige job en toe aan een nieuwe ondernemende uitdaging? Weliswaar in een zinvollere omgeving en waar maatschappelijke impact voor jou belangrijker is? Of wil je gewoon graag kennismaken met de ondernemende mogelijkheden binnen sociaal ondernemerschap? Lees dan nu zeker verder!

Start SOON, gratis begeleidingsprogramma voor sociale ondernemers in spé

Het Start SOON programma is een gratis begeleidingsprogramma voor sociale ondernemers in spé, aangeboden door de Vlaamse overheid en uitgevoerd door Febecoop, StreetwiZE en Deloitte. Start SOON dompelt je helemaal onder in de wondere wereld van sociaal ondernemerschap! Ervaren sociale ondernemers delen hun praktische kennis. Experten ondersteunen je bij het aanscherpen van jouw sociaal projectidee. Via workshops werk je aan je persoonlijke ondernemerscompetenties, leer je om te “pitchen” en word je gecoacht om je persoonlijk ondernemingsplan op te stellen.

Het traject bestaat uit twee delen:

  • Een voortraject met de nadruk op informatie en waar ervaren sociale ondernemers je op sleeptouw nemen.
  • Een acceleratietraject met de focus op de opmaak van een ondernemings- en financieel plan van jouw sociaal ondernemersidee.

Meer weten?