Spreek jij al digitaal?

'Spreek jij al digitaal?’, dat is de nieuwe slogan die we binnen Midwest gebruiken om het digitale inclusieaanbod bekend te maken bij de burgers.

In heel wat gemeentes worden vanaf september verschillende activiteiten georganiseerd om de digitale vaardigheden van burgers te versterken. In elke gemeente zijn één of meerdere digipunten geopend. Voor het volgen van vormingen kan je ook op regelmatige tijdstippen terecht bij een digihelper voor een-op-een hulp bij digivragen.

Benieuwd wat er allemaal speelt in onze regio? Bekijk het aanbod via digibanken.vlaanderen.be.  

Help jij mee onze boodschap verspreiden? 

Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra hulp of opleiding kan gebruiken? Kom dan gerust eens (samen) naar een digipunt in je buurt.

Wil jij mee onze boodschap verspreiden? Aarzel niet om het promomateriaal vanuit jouw gemeente te delen. Neem gerust contact op met ons om het promomateriaal te verkrijgen.  

Werk jij ook mee aan initiatieven over digitale inclusie en wil je graag je aanbod bekend maken? Laat het ons zeker weten via digibanken@midwest.be.

Gezocht: digihelpers

Als digihelper ben je een onmisbare schakel in het wegwijs helpen van mensen die vragen hebben over de digitale wereld. Ken jij iets van computers en ben je bereid op vaste week­momenten een handje toe te steken en vragen te beantwoorden? Neem dan zeker contact op met digibanken@midwest.be. Vermeld in je mailtje zeker in welke gemeente(s) je kan helpen.