Nieuwe GIS-collega’s!

Kort voor de zomer waren er verschillende GIS-vacatures in de regio. Binnenkort mogen we nieuwe collega’s verwelkomen in Oostrozebeke en Moorslede, maar ook de intergemeentelijke GIS-werking van de WVI breidt binnenkort uit met een nieuwe collega die aan de slag gaat in vijf gemeenten (buiten Midwest).

In Oostrozebeke gaat Leen Vandenbussche vanaf 1 september aan de slag als parttime GIS-verantwoordelijke. Leen werkte al sinds 2017 op de dienst Vrije Tijd als administratief medewerker. Leen is van opleiding tuin- en landschapsarchitecte en heeft meer dan 10 jaar GIS-ervaring (ArcMap) bij LNE en AWV, waar ze als deskundige groen o.a. meewerkte aan bermbeheersplannen en groeninventarissen. Leen volgt Kenny Loncke op die intussen werkt in Hooglede als administratief medewerker Omgeving.

In Moorslede is Marie-Laura Vandekerkhove sinds eind augustus gestart als medeweker GIS/RO. Marie-Laura heeft precies dezelfde studieachtergrond als Leen en werkte na haar afstuderen in 2017 bij Arcadis als landschapsarchitecte. Marie-Laura vervangt Annelies Incoul die verlegt naar Damme (dienst Grondgebiedszaken).

Bij WVI start er vanaf 1 oktober een tweede intergemeentelijke GIS-coördinator. Marloes Decraemer gaat vanaf 1 oktober aan de slag in Knokke-Heist (in tandem met Bart Verlinde, nvdr), Gistel, Blankenberge, Beernem en Heuvelland. Marloes is geografe van achtergrond en werkte meer dan 10 jaar als GIS-datamanager bij de POM Antwerpen. Ze werkt strikt genomen niet voor het Midwestoverleg, maar het ligt voor de hand dat er heel wat kennisdeling en samenwerking zal zijn. Een meerwaarde voor alle gemeenten.

 

Powered by WPeMatico