Nieuw jasje voor Geefpunten Kringwinkel

Al een aantal jaar kan je bij de recyclageparken bij jou in de buurt terecht met al je herbruikbare spulletjes voor de Kringwinkel. Om de zichtbaarheid van de geefpunten in de recyclageparken te vergroten, worden die geefpunten nu in een fris oranje jasje gestoken.

Zo wordt het voor iedere bezoeker van het recyclagepark duidelijker dat je ook daar met je herbruikbaar gerief terecht kan.

Je kent het wel. Het is lenteschoonmaak, en naast wat tuinafval en oud ijzer, heb je nog het oud servies van je oma die niet in je interieur past, een bank waar je op uitgezeten bent of een schilderij waar je helemaal op uitgekeken bent. Dit alles kan je in één trip naar het recyclagepark gemakkelijk kwijt. Het afval sorteer je op de juiste plek, en alles wat herbruikbaar is, geef je een tweede leven door het te deponeren in het geefpunt van de Kringwinkel in het recyclagepark bij jou in de buurt.

De Kringwinkel Midwest is al jaren de grootste promotor van hergebruik in de regio. Sinds 1995 creëren ze kansen op de arbeidsmarkt door spullen een tweede leven te geven. Om dat te doen, wil de Kringwinkel zo dicht mogelijk bij haar klanten staan.

Commercieel directeur Laurent Van Weehaeghe: “Door je oude spullen aan ons te schenken, draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, je helpt ons ook met het creëren van tewerkstelling. Wij willen kansen bieden aan mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Dankzij jouw gift kan iedereen die bij ons werkt nieuwe vaardigheden en talenten ontwikkelen. Zonder onze gulle gevers zouden wij niet kunnen bestaan.”

Tijdens de openingsuren van het recyclagepark kan je altijd bij het geefpunt van de Kringwinkel terecht.

Meer weten? Neem contact op met commercieel directeur Laurent Van Weehaeghe.

E-mail: laurent.vanweehaeghe@dekringwinkelmidwest.be

Telefoonnummer : 0476 27 80 46