Jobroad in regio Tielt

Dit najaar organiseren we samen met de lokale besturen en een aantal partnerbedrijven uit de regio Tielt een nieuwe editie van Jobroad.

Midwest ging vorig jaar met Jobroad in zee om bedrijven met vacatures en werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, bij elkaar te brengen. Jobroad begeleidt werkzoekenden en ondernemingen in het matchen van profielen aan jobs. Dit gebeurt op een zeer intense manier. Op de werkvloer worden de kandidaten extra begeleid, maar niet nadat ze eerst een intensief voorbereidend traject doorlopen hadden.

Anders dan bij een gewoon interimkantoor wordt in deze aanpak ook nog voldoende nazorg voorzien om ervoor te zorgen dat zowel bedrijf als kandidaat-werknemer, met een goed gevoel het traject kunnen afronden en een volgende stap zetten richting duurzame tewerkstelling.

Dit najaar organiseren we samen met de lokale besturen en een aantal partnerbedrijven uit de regio Tielt een nieuwe editie van Jobroad, waarmee we opnieuw een tiental werkzoekenden en vacatures aan elkaar willen koppelen.