Evenementen Sport Midwest

West-Vlaamse Seniorensportdag
20 mei 2021 – Izegem

De seniorensportdag brengt een variatie aan sport, spel en beweging. Naast de traditionele sporten maken de senioren kennis met nieuwe‐ of niet‐alledaagse sporten. ’s Avonds voorzien we een sportelmoment in de vorm van een warme maaltijd met bijhorend streekbiertje.

G-sport tweedaagse Midwest
17 en 18 juni 2021 – Izegem

Ism MOEV organiseren we opnieuw een tweedaagse G‐sportdag. Een sportdag voor zowel type 2 kinderen (met assistentie van type basisaanbod) als kinderen met autisme georganiseerd. BUSO als BLO leerlingen verwelkomen we graag. We verwachten zo’n 200 kinderen (gelimiteerd) per dag waarbij we in groepjes van 20 kinderen werken.

Midwest Olympics
09 juli 2021 – Oostrozebeke

Tijdens de eerste volle kampweek van de maand juli, kunnen gemeenten van Midwest een olympische week organiseren. De vrijdag van die kampweek organiseert Midwest een olympische dag (Midwest Olympics) waarbij de verschillende gemeenten het tegen elkaar opnemen.

Summer Dance
27 augustus 2021 – Ruiselede

Tijdens de laatste volle kampweek van de maand augustus, kunnen gemeenten van MIDWEST een danskamp organiseren. De vrijdag van die kampweek organiseert Midwest een Summer Dance waarbij de verschillende gemeenten het tegen elkaar opnemen. Iedere gemeente kan dan zijn aangeleerd dansje tonen aan de andere gemeenten.

Ambtenarensportdag
09 september 2021 – Staden

De insteek ‘fit@work’ is de rode draad bij de jaarlijkse ambtenarensportdag. We zetten de ambtenaar letterlijk in beweging. Verder creëren we met deze dag een breed netwerk. De collega’s van verschillende diensten sporten namelijk samen en dat creëert een band.