Conferentie ‘Samen en lokaal voor werk’

Op dinsdag 13 juni 2023 van 10 tot 16 uur nodigen Vlaams minister van Werk en Sociale Economie Jo Brouns, het Departement Werk en Sociale Economie, VDAB, VVSG en SERV u uit voor de conferentie ‘Samen en lokaal voor werk’.

Samen en lokaal voor werk

Vindt u ook dat iedereen kansen moet krijgen op een job? Samen en lokaal kunnen we het verschil maken om de mensen die nu nog niet aan de slag zijn, die we moeilijk of niet bereiken of die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, te helpen aan een werkbare en duurzame job. Ook lokale besturen en actoren hebben hierin een onmisbare rol. Wilt u geïnspireerd en gemotiveerd worden om samen en lokaal aan de slag te gaan? Ontdek het programma en schrijf u in! Zo zetten we verder onze schouders onder het realiseren van een werkzaamheidsgraad van 80%.

Wat mag u verwachten?   

De conferentie vindt plaats in Thor Central, een voormalig mijngebouw in Genk. Bij voldoende interesse voorzien we shuttlebussen van en naar het station van Genk. Ontdek het gevarieerde programma en laat u inspireren door een lading leerrijke voorbeelden, goede praktijken, interessante sprekers en véél meer.

Ontdek het volledige programma