Je suis Pippi

Koop tickets
  • do 16 februari 2023 van 20:30 tot 22:00

We zitten allemaal in de shit. Zo ook Veerle Malschaert, maar daar gaan we het niet over hebben. Of toch wel! Maar dan op de leukste manier die er te vinden is. En vooral hoe we eruit geraken. Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!


Ook (en zéker) in tijden als deze, waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle, samen met de Pippi in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.


When life is shit, stijgt deze Pippi in ware Mary Poppins stijl erboven uit. Als het met bakken uit de lucht valt, schuilt ze zingend onder haar para-pipi, wordt er met modder gegooid, danst ze achter haar para-kaka. En het goeie nieuws is, u mag meedoen, vrij en blij, want er zit ook Pippi in u en mij.


Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als openhartige, rake en troostende comedy, een uniek genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.


'Je suis Pippi', zeker in barre tijden, de beste therapie!


Een voorstelling over ongedimd uzelf mogen zijn, vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslaan worden, maar niet aan de leiband willen, over bangboosbibberland en de paniek laten varen, over pippi en kakka en over kiezen voor het leven.Tekst en spel: Veerle Malschaert
Coach : Ivan Pecnik

Locatie

Keldertheater
Sint Michielstraat 9 , 8700 Tielt

Prijs

  • Basistarief 16
  • +65j 14
  • -26j 14
  • Abonnementen met minstens 5 voorstellingen 14

Reserveer

Organisatie

Cultuurcentrum Gildhof
Sint-Michielstraat 9 , 8700 Tielt