NIEUWE MODULE EXPERIENTIAL BODYWORK®: ‘SPIEGELS VAN BEWUSTZIJN’

Controleer beschikbaarheid
  • wo 23 oktober 2024 van 09:30 tot 17:00
  • do 24 oktober 2024 van 09:30 tot 17:00
  • wo 27 november 2024 van 09:30 tot 17:00
  • do 28 november 2024 van 09:30 tot 17:00

De fundamentele rol van lichaams- en zelfbewustwording in therapie, van domein-overstijgende verkenning naar geïntegreerde toepassing

Wat is bewustzijn eigenlijk? Waar zit het en hoe werkt het? Wat is de relatie tussen zelf- en lichaamsbewustwording? Moeten we méér of net minder bewust worden en kan je dit oefenen? En wat dan met het onbewuste, bijvoorbeeld in relatie tot trauma?  Dit zijn slechts enkele van vele boeiende vragen rond bewustzijn in therapie.

Doelgroep:

Net als alle andere modules Experiential Bodywork® richt ook deze gloednieuwe module Spiegels van bewustzijn’ zich op iedere professionele hulpverlener (lichaamstherapeut, psycholoog, psychotherapeut, coach, arts, etc.) die gemotiveerd is om zich te verdiepen in boeiende concepten, processen en toepassingen van body/mind-therapieën en geïntegreerd lichaamswerk, in het bijzonder vanuit een vakdomein-overstijgende leergierigheid. Voorkennis EBW® mag maar is niet vereist.

Inhoud en werkwijze:

Deze module is overwegend kennis-georiënteerd en reikt de deelnemer een denk- en werkkader aan dat stevig verankerd zit in een breed pallet aan theorie en wetenschap. De praktische kant van de basismodule focust op klinische voorbeelden, bespreking van therapeutische toepassingen en het eigen groeiproces als therapeut.

Werkwijze: iedere lesdag bestaat uit 4 blokken van anderhalf uur waarbij we welomlijnd ingaan op een tweetal richtvragen en dit vanuit specifieke wetenschappelijke literatuur. Na een verdiepende voordracht vanuit een specifieke wetenschapsbril volgen telkens praktische toepassingen in kleine groepjes.

Meer informatie kan je bekijken op de website. 

Locatie

AGAPEBelgium
Oude Heirweg 60 , 8851 Koolskamp (Ardooie)

Prijs

  • Basistarief 798,6

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Agape Belgium
Oude Heirweg 60 , 8851 Koolskamp (Ardooie)